2013 to 2014

DSC_0007
Anul 2013, care de cateva ore a trecut in istorie, a fost un an important pentru mine, dupa multi ani de asteptare si speranta, am trecut in casa noua, un mare vis realizat.

Cel mai frumos vis insa, implinit inca in 2011, continua sa ma surprinda cu fiecare clipa tot mai mult. Am un copil extraordinar, frumos, destept, educat, dulce, un copil minune! Este cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit viata pana acum si cea mai mare realizare a mea, realizare de care sunt mandra!

2013 mi-a adus mai multa incredere si dragoste in familia mea, iar omul drag, imi este si mai drag.

Anul care a trecut, mi-a daruit satisfactie si pe plan profesional, am invatat lucruri noi, am evoluat, am avut un an de succes.

2013 a fost un an productiv si la nvel uman, am continuat pe tot parcursul lui, impreuna cu Namaste, sa aducem zambetul in casele a circa 30 de copii in dificultate, oferindu-le sansa la o viata mai buna, dreptul la educatie si o copilarie senina.

Tot in acest an, am decis sa-mi creez un blog, dorinta pe care am avut-o dintotdeauna, adica aceea de a scrie, dar care a ramas mereu in umbra. Nu am avut un an extraordinar in acest sens, de aceea imi propun ca in 2014 sa-i fiu mult mai fidela, sa-i acord mai mult timp si mai multa atentie.

Cel mai mult in 2014, imi doresc SANATATE, mie, familiei mele si voua, cititorilor mei, ori ea este Regina, datorita ei, putem creste, putem crea, putem iubi si face tot ce ne dorim.
Lista este lunga, cu ceea ce as dori sa realizez in acest an si sunt sigura ca avand sănătate, încredere si multă munca, voi reuși…
Sa aveti un 2014, asa cum vi-l doriti!
Sanatate si bafta!

Alătură-te celorlalți abonați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *