Călătoria mea spre Recunoaștere

Astăzi, cu inima plină de recunoștință și emoție, doresc să împărtășesc cu voi o veste extraordinară –zilele trecute am devenit cetățean de onoare al satului meu natal.

Această distincție este o recunoaștere a muncii mele de voluntariat pe care am dedicat-o comunității, începând cu anul 2010, dar și a legăturii mele cu acest loc drag inimii.

De-a lungul anilor, am avut privilegiul de a mă implica într-o varietate de proiecte și inițiative de voluntariat, activități axate în special pe educație.

Totul a început în 2010, când am hotărât că vreau să contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea locului unde am crescut și de care mă leagă amintiri prețioase.

Pe parcursul anilor am văzut cum comunitatea noastră a crescut și s-a dezvoltat, de la o serie de proiecte mici și simple, până la inițiative mai ample, care au avut un impact semnificativ asupra vieții locuitorilor noștri și în special a copiilor.

Titlul de cetățean de onoare, nu vine doar ca o recunoaștere a eforturilor mele, ci și ca o recunoaștere a potențialului pe care îl are fiecare dintre noi de a contribui la creșterea și dezvoltarea comunității.

Fiecare gest de bunăvoință, fiecare moment dedicat ajutorului celorlalți, contează în mod semnificativ, în efortul colectiv pentru a face lumea noastră un loc mai bun.

Cu acest titlu, vine și o responsabilitate sporită de a continua să servesc comunitatea și de a fi un exemplu pentru ceilalți.

Voi continua să mă dedic proiectelor, care îmi stau la inimă și să mă implic în acțiuni, care vor face din satul Cigarleni un loc mai bun.

Nu pot să nu transmit un gând de recunoștință tuturor celor care mi-au fost alături în această călătorie, care au muncit alături de mine și au visat cu mine la o comunitate mai prosperă și mai frumoasă.

 Suntem cu toții părți ale acestei comunități și împreună putem face lucruri uimitoare.

Mulțumesc din inimă pentru acest titlu onorific și pentru susținerea și recunoștința consătenilor mei.

Este minunat!

Alătură-te celorlalți abonați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *