Un An de Generozitate în folosul Comunității

Astăzi, am încheiat un an de experiență minunată pe care am avut-o în calitate de Președintă al Rotary Club Chișinău.

A fost un an presărat cu momente remarcabile și proiecte extraordinare, care au adus schimbări pozitive în comunitatea noastră, dar și în viața mea.

Unul dintre cele mai semnificative proiecte pe care le-am derulat în acest mandat, a fost campania pentru susținerea refugiaților.

Am colaborat cu organizații locale și internaționale pentru a colecta fonduri, alimente și resurse pentru familiile refugiaților ucraineni din țara noastră.

Prin eforturile noastre comune, am reușit să asigurăm sute de familii de refugiați cu produse alimentare, produse de igienă, haine și încălțăminte, dar și toate cele necesare pentru școală.

De asemenea, am fost onorați să susținem educația, dar și talentul tinerilor din țara noastră, prin diverse proiecte, cum ar fi Adoptă un Talent, Gala Excelenței Muzicale, Vrem la școală, Bursa Aniversară Rotary, etc.

Am inițiat mai multe proiecte pentru a sprijini elevii, dar și instituțiile de învățământ, oferind echipamente, materiale didactice și burse pentru elevii talentați.

 Am organizat ateliere și evenimente educaționale, punând la dispoziție sesiuni educaționale profesioniste tinerilor din Chișinău, care i-au inspirat să-și continue studiile și să își dezvolte potențialul.

Tot în acest mandat, Rotary Club Chișinău a devenit un club Paul Harris, care a fost o onoare pentru noi.

În plus, am investit timp și energie în proiecte de mediu, am organizat campanii de plantare de arbori, și acțiuni de conștientizare cu privire la importanța protejării mediului înconjurător.

Anul acesta, Rotary Club Chișinău a sărbătorit 25 de ani de activitate în folosul comunității, printr-un eveniment exceptional pe care am avut onoarea să-l moderez și să fiu gazdă.

Anul 2022-2023 a fost, de asemenea, un an în care ne-am consolidat ca echipă și am dezvoltat relații puternice de prietenie în cadrul Rotary, am creat conexiuni cu alte cluburi, atât locale, dar și internaționale.

 Ne-am bucurat de momente de învățare, colaborare și împlinire personală, care au întărit legăturile dintre membrii noștri și ne-au motivat să continuăm să servim comunitatea cu pasiune și devotament.

La Conferința Districtuală, Rotary Club Chișinău a fost apreciat cu mai multe distincții, printre care Locul 1, în District pentru Donația făcută către fondul Polio Plus al Fundației Rotary, Locul 2 pentru Donația făcută pentru fondul Anual Fund al Fundației Rotary, Locul 2 pentru Public Image Award, Distincția Rotary Citation, Rotarianul Anului, etc.

În concluzie, anul meu în calitate de Președintă al Rotary Club Chișinău în 2022-2023 a fost o experiență cu adevărat minunată și plină de împlinire.

 Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a servi mai presus de mine, alături de o echipă atât de dedicată cu care am reușit să aducem schimbări pozitive în viața oamenilor din comunitatea noastră.

Cu siguranță, această experiență va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna, iar legăturile noastre de prietenie și dragoste față de serviciul comunitar vor continua să ne ghideze și în viitor.

Alătură-te celorlalți abonați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *