„Cutremurele” care aduc schimbări!

Noaptea trecută, Moldova a fost zguduită de cutremur, cutremur care a zguduit și sufletul meu!

Milioane de oameni au avut frica… și eu am avut, o frica pe care nu o pot reda in cuvinte, un sentiment straniu, necunoscut pana azi, devastator!

Cel mai trist a fost ca asta s-a întâmplat noaptea, când suntem mai slabi și neajutorați, atunci când clipele par ani, iar orele o vesnicie!

In asemenea momente ne dam seama ca in viața putem sa avem de toate, putem sa conducem cel mai sanatatos stil de viața, sa avem grija ca totul sa fie perfect, dar in fata naturii, nu avem imunitate, suntem impotenti, in câteva clipe, totul poate fi pierdut!

De multe ori când ne gândim la viața noastră și la tot ce ne place, ne consolăm cu gândul ca totul e înainte, uitam sa trăim aici și acum!

După o noapte de coșmar, astăzi am decis sa ies din zona mea de confort, așa cum am făcut-o doar de câteva ori in ai mei 36 de ani! Am decis sa-mi realizez visele și dorințele, începând de azi… nu de mâine și nici de la o luni!
De azi voi tine un jurnal, cu tot ce am decis sa fac…

Primul lucru de care ma apuc și care îmi sta in minte de ani buni e sa scriu, sa-mi exprim gândurile, emoțiile și nebunia din sufletul meu!

Va urma…

Alătură-te celorlalți abonați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *