Parfumul

coco
Zilele trecute, o draga prietena mi-a aratat un video, unde noi femeile suntem asociate cu parfumul unui barbat, atunci m-am gandit la parfumul meu, la cum este si ce inseamna pentru mine etc.
Acum 12 ani, am descoperit primul si unicul meu parfum, de care nu m-am despartit pana acum si pe care cred ca il voi mai purta inca mult timp. Este o fragranta floral-verde care pur si simplu m-a cucerit.
Daca e sa preiau ideea video-ului , ca parfumurile s-ar compara cu iubirile, atunci eu am avut doar o singura iubire in acest sens.
In 12 ani, doar o singura data am “inselat” iubitul meu parfum si asta a fost acum 5 ani, cand am primit cadou o sticluta diversa de parfum, de la o persoana draga, deci a fost criza celui de-al saptelea an, care a durat just, timpul cat s-a consumat continutul acelei sticlute.
Am revenit imediat si fara ezitare la prima mea dragoste.
Sincera sa fiu, in acea perioada am avut o problema personala legata de sentimente, de iubire.
Deci, in viata de zi cu zi, de 12 ani, la munca, in familie, in oras, la intalniri de orice fel, eu port acelasi parfum, acelasi sens de prospetime, aceeasi fragranta usoara, care se contopeste suta la suta cu mine, cu felul meu de a fi, pe care de multe ori chiar si dupa un minut de la pulverizare, ma intreb daca mi-am aplicat-o.
Tot El, mi-a fost calauza buna si pe perioada sarcinii, atunci cand practic, orice deranjeaza simtul olfactiv.
Sunt convinsa ca parfumul are tangente comune cu caracterul nostru si ca cine are mai multe fragrante odata sau le schimba des, face acelasi lucru si in viata, evident cu exceptiile de rigoare.
Parfumul ne caracterizeaza felul nostru de a fi si perioada vietii in care ne aflam. Daca avem o multime de fragrante si suntem incerti in ce sa alegem, inseamna ca avem aceleasi incertitudi si in viata.

Voi cate parfumuri aveti si cat de des le schimbati? 🙂

Alătură-te celorlalți abonați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *