Tu il vrei, el nu te vrea!


Zilele acestea am citit o carte, recomandată de un omuleț tare drag mie, o carte pe care cred că ar trebui să o citească toate femeile, care trăiesc o relație sau încearcă să-și creeze una.
Sunt convinsa ca aici veți găsi răspunsurile la cele mai ”existențiale” întrebări, veți înțelege cum funcționează bărbații și cât de naive (ca să nu folosesc alt apelativ 😉) suntem de multe ori!
Veți înțelege cât de importante suntem noi femeile și cât de mult trebuie să ne iubim ca să fim apreciate!
Veți înțelege de ce unele femei au alături bărbații potriviți, chiar dacă nu sunt atât de minunate, în viziunea voastră!
Dar bine, restul vă las pe voi să descoperiți și vă aștept cu recenzii, comentarii, aștept să mă contraziceți sau să contraziceți autorul! Sunt foarte curioasă!
Prin urmare, vă recomand cu drag cartea, “Tu il vrei, el nu te vrea”, deși, sunt sigură că unele dintre voi, au citit-o deja.
Lectură plăcută, dragilor!
Să nu uităm că suntem cele mai minunate! (criticul meu literar, 😉 a catalogat această frază ca fiind ”feminism dus la extrem”), eu zic doar că, atunci când o femeie se iubește și își cunoaște adevărata valoare, poate aprecia și un bărbat! 🙂

Alătură-te celorlalți abonați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *