Despre coincidente, destin si Univers

De cate ori v-ati intrebat cum se intampla lucrurile in viata?

Multi oameni afirma ca ceea ce ni se intampla, sunt coincidente, unii cred ca depindem de destin si ca ce ne e scris in frunte ne e pus, altii insa, sunt convinsi ca totul are o stransa legatura cu Universul.

Cine oare are dreptate?

Cei care sunt convinsi ca viata este nedreapta si li se intampla toate relele, dau vina pe destin. Acesti oameni, sunt resemnati si cred ca nimic nu poate fi schimbat, ca daca e sa se intample ceva in viata lor, oricum se va intampla.

Scepticii, care nu vor sa creada in nimic, decat in faptul ca ei sunt Dumnezei atotputernici, vorbesc de coincidente.

Eu, insa, sunt unul dintre oamenii care cred in Univers, intr-o energie care ne ghideaza, ne asculta si ne da intotdeauna raspunsuri. Ramane ca noi sa alegem daca vrem sa le vedem si sa le acceptam, sau nu.

Atunci cand povestesc despre legatura mea cu Universul, despre semnalele care mi le transmite, o buna parte din oameni, zambesc, se uita ciudat la mine si zic ca sunt cel putin stranie, sau chiar nebuna.

Eu nu ma supar niciodata, nici cand ma cred nebuna, nici cand fac glume pe seama acestui subiect, nici cand incearca sa ma convinga de altceva.

Pentru ca mie nu-mi pasa ce cred ceilalti, ba chiar imi place ca sunt nebuna, pentru ca doar asa reusesc sa traiesc experiente, la care cei „normali” nici nu viseaza.

In timp ce ma gandeam ce sa scriu in acest articol, am inceput sa rasfoiesc mapa cu texte pentru blog, iar acolo am gasit un textulet despre cum vara trecuta, proaspat intoarsa din vacanta, am trait un episod extraordinar, un textulet pe care nu l-am publicat atunci, dar care m-a ajutat astazi, sa scriu.

Acum cateva zile, am promis unui om drag, ca astazi, voi publica pe blog un nou articol, timpul a trecut si m-am trezit acum ca imi lipseste inspiratia.

Cei care scriu, stiu probabil, ca muza nu vine cand vrem noi. Asa ca, daca as fi vrut sa gasesc o scuza, as fi dat vina pe destin, asa ziceam mai sus, nu? 😊

Eu insa sunt convinsa ca in viata noastra, nimic nu este intamplator si totul are un sens, totul se intampla dintr-un motiv anume, iar faptul ca nu am scris pana acum, mi-a demostrat inca o data, ca universul are grija sa ma ghideze si sa gaseasca pentru mine, sau impreuna cu mine, exact ceea de ce am nevoie.

In acel text, povesteam cum vara trecuta, intr-o seara, am mers la magazin sa cumpar niste produse de prima necesitate, iar atunci cand am incercat sa platesc, cardul mi se blocase. In cateva clipe, s-a apropiat o doamna si mi-a dat cardul ei ca sa achit, fara ca sa-mi ceara sa-i intorc banii.

Eu stiu ca in acea seara, Universul mi-a transmis unul dintre cele mai incredibile semne, asa cum de ziua mea, intr-o vacanta in Thailanda, tot Universul m-a ghidat sa aleg pentru cina, acelasi restaurant, pe care sotul meu il rezervase cu 3 zile inainte. Tot Universul, m-a ghidat, acum cateva luni, cand fiind la munca, intr-o discutie, fara niciun motiv aparent, am luat telefonul si l-am sunat pe fiul meu, care tocmai avusese un incident neplacut.

Chiar daca aceste lucruri mi se intampla aproape zilnic, de fiecare data este incredibil, de fiecare data sunt surprinsa, ma bucur si sunt recunoscatoare cat de norocoasa sunt si cat de minunata este viata.

Mai este cineva ca mine?

Alătură-te celorlalți abonați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *